Nej...

... jag bakar inte längre. ;) Men har haft så dåligt med blogginspiration. Och eftersom kamerans batterier suckat har jag inga foton heller. Köpte nya batterier idag men de är på laddning till i morgon.
Idag har vi rännt på stan heeeela dagen igen. Fixat de sista julklapparna och haft ena bilen på service. Hann vara hos syrran på lunch, så lite social har vi varit. :)
Förutom julklappar köpte vi en espressomaskin. Har suktat efter en sån ett tag och idag hade vi tid att kolla på dom. Som sagt, kan inte fota men hittade den här bilden på nätet.


Den heter Caffé Silensio.... men frågan är om den är tillräckligt tyst för mitt morgonhumör? ;) Kanske köper ett par hörlurar som jag plockar på mig innan jag gör morgonkaffet. :)

Köpte även ny jacka och tröja. Kari hade lite åsikter om min urtvättade munktröja. *s* Hittade denna gosiga fleece tröja. *mojsi mojs*


I helg ska jag försöka rensa upp i Idas rum....jösses vad den tösen kan stöka! Och hon har massvis av mysko onödiga saker som får hitta sig till soporna.
Förutom städning ska jag fara med barnen och åka skridskor. Nej,nej, jag ska inte åka. Så kul ska vi inte ha. ;)

Hm, vad ska jag skriva om mer då? Att Robin varit min standin och hämtat Ida flera dagar i rad och barnvaktat. Tack! <3

I onsdags var vi på Seskis skolans julfest. Supersöta ungar som sjöng så bra. Hoppas på att få lite foton av Carro som hade med sin kamera. (Ni vet, batterierna...)

Igår var det möte med hem och Skola, efter det middag på Leilani. Gott! :) Var som en klubbad oxe när jag kom från stan. La mig klockan 22.00 och sov till 7.30  :)

Så där, en liten uppdatering. Nu ska jag smurfa runt lite innan John Blund ropar igen. :)

Kommentarer
Postat av: iZac

Jag trodde först att radioamatören köpt ny sändarutrustning när jag såg bilden... :)

2009-12-19 @ 12:16:11
URL: http://blog.seskaro.nu
Postat av: veronica

åhh tröjan såg jättefin å skön ut,vill ha;)

2009-12-20 @ 20:02:38
Postat av: Anonym

Jag ska be far kör mig till er så kan jag slå en massa flugor ;D

2009-12-21 @ 21:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0