Måla,måla,måla

Så,nu har man målat hela dan! Men faaan vad najs det blir! Ljust och stort. Okej,att alla jackor är i mitt sovrum just nu kanske påverkar lite,men nog ser det mycket större ut iaf. =) Ska lura Kari att fortsätta måla i källaren. Haha,han lär inte skrika av glädje men ett försök ska jag göra iaf.

Lulle har sin kompis PH här och Mintsi o Pompe har varit på bastukväll.
Nä jag tror faktiskt att jag måste måla lite dörrlister nu. De ska bli mörkgrå,samma som dörren.Eller kanske lämna det till imorgon....fast imorgon ska jag ju till Station med barnen.*dilemma* Nå,den som lever får se. ;)

Bajbaj

Fredag igen

Här har det setts på Idol,fast det har def varit svårt.Telefonen har ringt heeela tiden,ungarna flängt runt som jehuer,folk som kommit o gått...
Satu har varit här men åkte hem just. *kör försiktigt*

Idag har vi fått våran nya ytterdörr. Nice =) Den är mörkgrå och fiiin. Imorgon ska vi måla hallen vit,äntligen. Ska försöka hitta kabeln till digitalkameran så jag kan lägga upp lite foton.

Lilli och Robin är som vanligt nånstans o flänger. *flängisar* hehe

Nä,nu ska jag försöka få Ida i säng.Hon har varit helt speedad ikväll! Månne vad det var i hamburgaren egentligen? ;)

en liten snabbis

Vad det är härligt att ha barn i olika åldrar. Först är man på barngympan med minstingen,där det sjungs o leks."Nyss så träffa jag en krokodil,han åkte runt i en bil.Han var tjock o fet,blåste i en trumpet" osv
Sen kommer man hem och far med storsonen ut och övningskör. Det är viss skillnad. *s*
Precis som det ska vara! Är lyckligt lottad som har så många och fina barn.
Nattinatti

Efter helgen

I helg har jag och gubben varit på en liten tripp till Luleå. Kändes lite lustigt att bara möta en massa bilar,verkade som vi var de enda människorna som inte var på väg till Happis. :) Hörde att det varit en hel del folk på IKEA under helgen, härligt.
Anyway,våra suvvebarnvakter (Sofia och Anders) har underhållit barnen medans vi varit på bl.a hockey. Tack sötisar!
Matchen var en upplevelse! Men fick hiskelig svindel ef vi satt högst upp på Coop Arena. *hujja* Kari bara garvade åt mig.*s* Nå,jag blir iaf ingen sotare med min höjdskräck.
Matchen började ganska kasst men i sista perioden lyckades Luleå vända spelet och vann med 4-2 *heja*

Efter hockeyn for vi till hotellet,käkade god middag,sov lite på maten och sen har vi bara myst. Deras täcken o kuddar är underbart sköna så vi har båda sovit som smågrisar *djuuupt*

På hemvägen hämtade vi upp lite pizza som vi åt med barnen och Soffi och Anders. Ida tyckte att de skulle flytta in till oss. *ler* 
Barnen var alltså jättenöjda med helgen,jag o Kari likaså och faktiskt så verkade det som att barnvakterna också haft en skön helg. =)

Fanatisk IKEAmänniska?

Vilken tur att jag tog rätt beslut ang IKEA besöket. =) Är fortfarande alldeles lycklig över att vi faktiskt har den affären här,i lilla Happis.
Jag hittade allt möjlig skoj där. Bl.a ett vardagsrumsbord LACK, en matta,fina lådor att gömma allt kolijox i, en lampa,lite julklappar till Idolino,en sminkspegel,18 kaffekoppar.De kostade ju bara 1 kr styck så jag var tvungen att köpa dem. :)

Ida är sjuk (igen) så jag har inte varit på jobbet utan bara städat och sorterat och rensat.Måste ju få de nya muggarna att rymmas i skåpet. *s*

Nä,nu ska jag ta och övertala Ida att vi behöver vila lite.Passa på innan bröderna bus kommer hem. Frågade förresten grabbarna vad de tyckte om IKEA,"bra" svarade de.Vad var bäst då och svaret var enigt "Varmkorven" *garvar*

Over and out

Okej, ett nytt inlägg :)

Den stora frågan är: ska man åka in till stan för att gå på IKEA eller inte?????
Efter att ha studerat webcamen  tror jag att jag åker. Har sett flera lediga parkeringsplatser,ja iaf tre. *fniss*
Har kollat kontot och insåg att jag nog måste spärra alla spar och hus konton. Känner för att rensa allihopa och shoppa järnet! *whohooo*

Idag har jag jobbat,byggt en snögubbe och surfat på nätet efter HyperMobilitetsSyndrom. Insåg att HMS (drog en egen förkortning) förr kallades EDS typ 3. Och det där EDS verkar inte vara nån kul sjukdom iaf.*huvva* Kollade överrörligheten med hjälp av Beightonskalan och Lilli fick 8 av 9 poäng, Lulle fick 6 av 9 poäng.Själv har jag stelnat med åren men ligger på samma som Lilli.

Robin har jag inte kollat men vet att han är lika överrörlig som vi. Verkar som att det bara är Jesse o Ida som inte är det.Bra att de iaf slipper.
Just ja,vi har alltid varit så impade av Lulles supermjuka hud och nu läste jag att det är jättevanligt att folk med detta syndrom har sammetshud.

Ja ja färdig snackat om syndrom hit o dit. Nu ska jag kolla om ugnen är klar så jag får kasta in maten. Sen duscha,sen IKEAAAAAAAAAAAAA...tror jag. =)

fortsätter...

Så,nu kan ni tacka mig att SnyggErik blev kvar i tävlingen. :) Givetvis röstade jag på Markus,eller som nån kallade honom: KirunaKissekatten. Men sen röstade jag även på Erik,tycker att han är riktigt bra.Och Mozzi shyyyyyyy.

Att Cissi fick åka,ja,det var på tiden. Sorry Lulle och Sorry Sara.Men hon sjunger faktiskt sämst av de som är kvar.
Felicia hade också kunnat åka hem. Citerar mormor: Ei laaksoa ei kukkulaa,lääppii kun kissa paskaa. *asg*
Så,nu är det färdig snackat om Idol.

Jag och Minna har bastat,ruskigt skön bastu idag. Måste börja fixa håret nu för imorgonbitti ska jag vara på mässan. Och då kan man ju inte se ut som en rugguggla. *s*
Alla ni som är ens en liten gnutta intresserade av att gå med i Nattvandrarna är hjärtligt välkomna. *komsi komsi*

På tal om musik....hittade massor av bra Jill Johnsson låtar. Har inte riktigt fattat hur bra hon är. *trallar lite*

Nu väntar håret på att bli borstat o fönat.
Be nice folks =)

Älgstek,godis och blommor

Okej,då är det fredag och Idol-kväll igen.*ler* Idag looovar jag att rösta ordentligt.

Jag och karln har varit i stan hela dan idag. Fixat lite ärenden och köpt både julklappar o födelsedagspresent.*hemligt hemligt* Fyndade även en tvättkorg till sovrummet.Plus lite julbelysning. Ska fota dem senare o lägga ut här.

Magen är mätt av mormors älgstek. *mums* Mormor står förresten här o vill att vi går ut och röker. Gör nog så,återkommer senare.
*tjilevipp*

Måndagmorgon

Så var höstlovet över....Ungarna tycker nog att de kunde ha varit lediga en vecka till men jag klagar inte. ;)
Idodido är iof hemma,stackarn håller på att få öroninflammation. Men vi har preppat med nässpray så vi hoppas hon slipper.
Betyder alltså att det inte blir någon barngymppa för hennes del.:(
Småkillarna har karate träning idag och då passar vi (jag eller Kari) att samtidigt besöka faster J som fyller år.

Idag kommer Robbelibobban hem. *glad*  Och Lilli har bara hunnit vara hemma o vändit,back to the city igen. Nåja,imorgon är hon hemma igen.

Har nästan helt tappat sugen med GI ätandet...men ska ta nya tag fr.o.m idag igen. *försöker få lite inspiration* Har fuskat i en vecka...

Nu ska jag muta med lilldamen till kontoret.Hon ser på film och jag jobbar. Ganska orättvis deal va? ;)

Åsa: Vad ska vi hitta för passande straff till mig,Danny-svikaren?

*vinkevink*

Okej okej jag erkänner

det är mitt fel att Danny åkte ur Idol. *gråter en skvätt*
Jag brukar alltid rösta på honom,men inte idag. Gick omkring o skojade om att "nu åker han ut bara för att jag inte röstar på honom"  Arrggghhh!
T.o.m mormor ringde och var helchokad över att Danny åkte ut. Det säger ganska mycket va? ;)

Vi har bastat och ätit. Lax bidde det inte däremot tacos.Pontus fick vara kock idag. :) Gottigott

Ida har fått feber ikväll,snorar o hostar. Synd för vi skulle träffa en dagiskompis med mamma imorgon. Nå,det får bli en annan gång. Lucas bestämde sig för att sova över i stan.Hoppas det inte blir någon hemlängtan för jag vill verkligen inte åka iväg mitt i natten för att hämta honom. Har gjort det ett antal gånger....

Soffi var också förbi o tittade på Idol med oss.Hon och Jesper lärde varann nya korttricks. =) David Copperfield -släng dig i väggen! =)

På tal om att slänga sig i väggen,fan vilket jubelidiot jag mötte idag! Puckot gör en livsfarlig omkörning och för att slippa frontalkrocka (eller måsta styra ner i diket) bromsade jag så mycket jag kunde,hade en bil bakom så kunde inte tvärnita. Puckot klarar sig just o just att klämma sin fuuuula orange (han kallar den säkert guldfärgad) bil mellan två andra bilar.Han hann alltså inte om alla han tänkt. Jag visar fingret och svär som bara onda finnar kan,Jesse var smått chockad. Och ändå har han ju hört mig svära tidigare men inte så.Huj,blir arg bara jag tänker på knäppot!

Har laddat hem nya braiga låtar ikväll. Bl.a Takidas Give in to me,den lugna versionen. Mmm så bra!
Och lite lull lull som Richard Marx. =)

Nå niin,ha en fortsatt trevlig helg

Blandat svammel

Jahapp, vad har gjort de senaste dagarna då? Ja inte är det mycket, eller mycket o mycket men det är ju bara samma vanliga. Jobbar äter sover...typ *s*

De två stora barnen är ute på vift så det är bara de tre smågrisarna (nöff nöff sagt med kärlek) hemma. Allt oftare är det bara  minstingarna hemma, man måste väl vänja sig vid det också. Hm, jag är ju en sån som vill ha hela skocken samlad,sover bäst när alla är hemma. *ler åt min hönsighet*

Igår var vi till Rusta. Herrejävlars vad folk det var där vid öppnandet. Då körde vi bara förbi,tänker inte köa för att komma in.Räcker att köa till kassan,fast det gick ganska snabbt, alltså kassakön. Det hade väl varit öppet i ett par timmar innan vi vågade oss dit. Blev lite smått o gott. Billiga filmer,baconchips,julljus och nån liten Lilli-julklapp. :)

Ida verkar inte må så bra idag. Ligger i soffan och mår lite illa... Iof så har det hänt två gånger innan att hon varit darrig o illamående tidigt på morgonen o att det gått över när hon ätit. Vet inte om hon åt någon kvällsfika innan läggdags igår, jag var på kontoret. Det har påverkat tidigare iaf.Lilldamen behöver mat ofta. Som mamma. :)

LulleBert byter tjejer som andra byter kalsonger *s* Ny igen...
Han ska på Halloween fest hos PH idag. Ska nog måla honom lite småruggig.

M och P kommer på fredagsbastu, vi ska nog äta lax. Vi planerade igår att karlarna får stå för matlagningen.Fast de vet inte om det ännu. *haha*

Nå niin, blev ju ett låååångt inlägg av blandat svammel,ja så får rubriken heta.
Trevlig helg


RSS 2.0