Söndag kväll

Oj länge sen jag bloggat. Hur i hela friden ska jag komma ihåg allt ( eller öht något) jag gjort sen i tisdags?
Hm, har iaf promenerat lite,målat ganska mycket, krattat lite och somnat på soffan mycket. =)
Har en förmåga att vakna vid 4-5 tiden och inse att jag sover på soffan med tv:n och datorn brusandes. Kanske beror på att soffan innehåller dun o jag är allergisk mot det? Bedövad liksom hehe.

Sofia har varit här i några dagar,det minns jag iaf. Morsan har också varit här ett par dagar. Syrran gjorde en dagstripp till ön.Systra min,när ska du komma och ha en Seskishelg?

Lulle har haft besök av sin söta tjej. Lilli har hittat hem efter (för) många dagar i stan och Robin har städat(!) Ida och Jesse har mest busat och lurats.

Jag har ,som vanligt, surfat på Hemnet. Älskar att kolla på alla vansinniga priser som Stockholmarna vill ha för sina lägenheter. Och visst,de får ju såna summor för dem också.
Kari tyckte att det var mindre kul när jag frågade om han skulle köpa en helg lägenhet i St:holm, bara 19 mille eller nåt.Boendekostnad 58 tusen i månaden, som hittat. *asg*
Sen kan jag inte låta bli att reta mig på folk som bor i flera miljoners kronors lägenheter och sen inreder det fult?! Tex så var det ett vardagsrum med fyra fåtöljer, en chockrosa,en multifärgad,en turkos(eller var den grön?) och en grön/vit prickig. *urk*

Kollade reprisen på Sing a long och bestämde mig för att skaffa lite nya karaoke skivor.Har ju bara såna där finska humppa skivor.;) Så nu jävlars ska här ylas. =) *Anka,kommer du?*

Jahapps,det var det. Nu är det error i minnet.

Tisdag (det är väl tisdag idag?)

Hela kroppen, nåja halva iaf, har träningsvärk för jag har haft nån slags motionsdille i några dagar nu. =) Har varit på morgonpromenader i flera dar i rad. Plus att jag målat lite i källaren o det ger ju också lite träningsvärk. Igår morse gick jag ca 5,5 km och imorse blec det 4 km. Vet jag med säkerhet ef jag var tvungen att trippa mätaren på bilen o köra exakt samma sträcka som jag promenerat. *haha* Jag vet, jag är lite kocko.

Morsan har varit här ett par dagar. Betyder att min tvättstuga är i tiptop form. *tack snälla slav...eh mamma* =)

Var till svärmor i helg för att hjälpa henne med packandet. Hon ska flytta till en lägenhet o jag o Mozzi o Lilli var där o körde lite grejer. Vi hade hur kul som helst, blev massa svammel o fnitter. :)

Idag har Carro och Julia varit här och lekt, alltid lika trevligt. :)

Jahapp, nu slog bloggtorkan till med full kraft.........

Lägger väl ner skrivandet då. Hejvejs *vinkar*

Korveeeen!!!

Tycker det här fotot är så skönt! Lilli har fotat, gjort om den och döpt fotot till Korveeen. =) Det får Ida heta ibland när de skojar med varann.
Visst är hon söt min korv? *älska*
Korveeen

Lördag

Igår kväll var jag till syrran, vi solade,handlade och målade lite.Trevligt var det iaf. Hämtade Lulle och hans kompis kl  nio, de hade varit på kalas.Hem o sova.*ungefär det jag minns från fredagen,ehh jag har verkligen drabbats av alzheimers* Idag har jag målat lite i källaren. Färgen luktade så illa att jag fick lite skallebank. Kari har klyvt ved hela dan.Jag hade just slängt mig på soffan o tänkte nanna lite lätt när Pontus o Minna kom. Talade om att jag vägrar stiga upp innan jag får lite kaffe. ;) Så Minna hade inget annat val än att slänga på lite java. Och som vanligt så hjälpte det, blev pigg. Vi började med matlagningen, gubbarna ute vid grillen o vi i köket. Soffi och Anders kom också. Maten var suvvegod, mums. Improviserade lite (snabb)efterrätt (tackar Hallonmasken för det tipset ) och sen var det bastun nästa. Ah, vad skönt det var att basta o sitta ute på altanen och svalka sig.

För ett tag sen, eller ja mer än ett tag sen, skjutsade jag o Minna ungdomarna till en födelsedagsfest. *be nice*

Både Lilli och Lucas sover i stan så det känns lite tomt här. *även här vill jag säga till dotra mi: be nice*
Hå hå ja jaa vad ska jag skriva mer? Nä skriver inget mer, men lägger in foton från ikväll.

Minna med de vita tänderna =)

Minna

Pontus och Sofia
Pontus o Sofia

Blyger?
Blyga Kari?

Anders
Anders

Ungdomarna (en fattas) var in o käkade innan det var dags för fest.
Ungdomarna

Ida vispar vaniljsåsen
Ida vispar efterr?tt

och så även Sofia
S?ta Soffi

Jesse undvek att hamna på bild och tack o lov fastnar inte jag på bild, måste vara nåt virus. ;)


Det är vår,släpp fångarna loss. ;)

Våren är här! Iaf mina vårkänslor och Idas cykel. =) Har prommat damen till dagis imorse o passade på att gå en lite längre bit. Såå härligt väder och bra musik i mp3:n. Vågade gå mot pumpstationen ef renarna inte verkar vara kvar(?). Jag o Lilli gick den vägen igår kväll o vi såg inte en enda renkrake. =)

I tisdags var jag o morsan till Kalix lassa. Åkte från byn redan före kl 7. Insåg att jag är verkligen lyckligt lottad som slipper dra upp ungarna varje morgon vid den tiden. Ida steg upp bra men var som en sömngångare. Hon tyckte iof att det var lite spännande att hon kom först till dagiset o att hon fick äta frukost där.

Igår var jag och tog foton för det nya körkortet. Blä, jag gillar verkligen inte att fotas. Ser jämt halvkriminell ut på såna där id/pass foton.:(
Liljoska tog också foton både för pass och legitimation. Hon däremot blev hur söt som helst på dem. *mammas vackerbarn*
Vi (jag o Lilli) kom på att hon ska börja med scrapbooking.Är nog en perfekt syssla för henne. Syrran, du har väl också tänkt börja med det?

Nä, nu ska jag fortsätta jobba,det här var bara en liten bloggpaus. :)

Söndag morgon

Sitter här och är fortfarande halvtrötter....ganska nyvaken ännu. Tänkte blogga lite, läsa mailen och sen gå ut och städa gården.Karln är redan ute, plogar tror jag. Snart är det helt bart på gården, härligt.
Igår tog vi fram alla utemöblerna till bastualtanen. Betyder att det snart är sommar. =)

Turturduvorna har farit till stan, men resten av familjen är hemma. BonusHenry är också här. Fick nyss ett sms
att Turturduvorna nr 2 (Soffi o Anders) kommer på besök snart.*ler*

I fredags var Minna o Pontus på bastukväll här.Vad gjorde jag annat på fredag? Ingen aning, det är helt bortblåst.*demens*

Igår lördag (minns jag fortfarande) var vi till stan på kalas. GulleAnton fyllde 16 år. Vi grillade o fikade ute på deras altan. Nice =)
Var även in på Handelsportalen och köpte vårjackor till smågrabbarna, 125 kr/st. Billigt o bra.
När vi kom hem fick vi besök av Arto o fru,de kom med sin skitsnygga motorcykel.Iiiih,jag blir helt sjuk av den snygga, glänsande, brummande saken! *vill ha en egen Harley Davidson*

Vi fikade ute på altanen och hade trevligt.
Senare på kvällen körde jag in ungdomarna till stan, passade på o tog en cigg hos syrran. Hem o sova...typ.
Det var min helg. *s*
Nu ska jag dra ut, tjilevipp.

Solig torsdag

Gårdagen gick i bakandets tecken. Jag konstaterade att jag stog mer eller mindre hela dan i köket. Så visst är det viktigt att ha ett snyggt kök när man tillbringar så mycket tid där? ;) Har fått underbart fina ritningar av Pontus. Åh, köket kommer att bli såå fint så, vilket av alternativen vi än väljer.

Vet ni vad? Storsonen klarade körkortsteorin!! *stolt* Men att det berodde på hans mammas smarta gener ville han inte riktigt hålla med om. ;)
Under tiden Robin har varit till stan har vi (jag o ungarna) suttit ute och solat o umgåtts med hans Vicky.En söt o trevlig tjej. :)

Jesses och Karis näsflöjtar kom idag. Hehe vilken knasig sak. Har givetvis testat den o "visslat".

Nu ska jag slänga mig på soffan o slöa ett tag. på kvällen ska jag o C ut o hurta oss. =)

Ikeabesök, bakning o Tiger....

Måndag eftermiddag var som gjord för ett IKEA besök. Jag och ungarna packade iväg oss till favvoaffären. Ida o Lulle var i Småland medans vi andra knallade runt och tog oss en go´fika.
Hittade en rolig matta till Ida.Enormt färgglad. ;)
Fyndade även några genomskinliga lådor som jag ska packa ner påsksakerna i. Och ska även byta julsakerna från alla halvruttna lådor/påsar. Blir säkert bra ef de nya lådorna är genomskinliga så man har nån koll på vad som finns där. Köpte även ett (eller eg är det väl tre) skoskåp. Hallen ser ut som en skoaffär.... men det ska väl bli lite mer ordning där nu.

Igår jobbade jag och Ida lite innan vi fick främmande från stan. Söta Ellen med mamma kikade förbi. Tjejerna lekte bra som vanligt och vi mammor drack kaffe o tjattrade.Trevligt. =)
LilliPilli kom också hem efter dagens jobb. Stationstjejerna var utklädda till Nalle Puh o hans vänner, och delade ut bl.a ballonger till IKEA besökarna. Lilli var Tiger, ganska passande. =)
Robin med vänner huserade i andra huset. De var o rensade kylen så de har nog lagat mat där.

Nu har nog bulldegen jäst klart. Så jag o småbarnen ska knåpa ihop lite bullar. *mums*
Så,den som är sugen på bullar bör snarast kasta sig i bilen o swicha hit. :)


Foton

Här är Ida och Julia innan starten.
Julia o Ida

Och här är ett på Ida i spåret.
Ida i sp?ret

Påskafton

Påskharen hade varit och lämnat lite påskägg till barnen inatt. =) Efter frukost  for jag och Ida till idrottsplan för att vara med i skidmästerskapet. Eller ja, jag var inte med (om nån nu ens skulle tro det) men Ida var. Härligt väder,bra skare som höll  när jag promenerade brevid tösen och trevligt sällskap. Tack Carro för att du "lurade" med oss.
Foton kommer på ett tag.

Hem och sen kom syster,systerson,systerdotter med pojkvän hit. Vi grillade på gården och framförallt så garvade vi. *sneglar mot Soffis håll* ;)
En liten sväng ut med syrrans hundar var vi också på.
Nu har de åkt hem, mormor åkte med dem. Jag har röjt undan i hallen,den var hemsk. Och karln hänger i nån stegen nånstans för han sätter upp en antenn av nåt slag.

Igår körde jag storsonen till Kalix, var in o hälsade på hela Neo-släkten en snabbis.Trevligt =)
Annars har vi väl inte gjort nåt speciellt. Minna o Pontus har varit här på bastu o kaffe några svängar. Ska höra om de kommer på middag ikväll.

Onsdag (för det är väl onsdag idag?)

Sitter och är halvdålig fortfarande... Vaknade natten mot tisdag med otroligt ont i magen. Insåg att det handlar om magsjuka,blä. Var och hämtade en hink vid sängen. Var vaken till o från hela natten *så jävla ont* Spydde först på morgonen.Kunde inte föra Ida till dagis så hon stannade hemma och var en snäll tös som mest tittade på tv och lekte i min säng. Låg som en död sill hela dan.
Somnade för natten vid åtta tiden och imorse kände jag mig betydligt piggare,dock ej helt frisk. Orkade iaf köra barnen till skolan.

Det är värsta snöovädret där ute. Sjukt vad det kan ändras fort. Baj baj våren.

Nu orkar jag inte skriva nåt mera.
Hejvejs

RSS 2.0