Blåkullagänget :)

Igår var vi på ett litet trevligt Halloweenparty. Jag och Ida alltså. De andra i det här huset har inte riktigt fattat tjusningen med att dra på sig en hatt o flyga iväg. ;)

Förutom att spöka runt lite har jag väl mest suttit i bilen, känns det som. Mycket körande fram o tillbaka. Motionen har blivit lite lidande...Ska ta igen det i helg. Minna,den snabba, kommer idag och jag planerar på att lura iväg henne på en prommis. ;)
Nu när jag, äntligen, köpt nya skor så kan jag gå på asfalt också. Utan att få ont.

Igår morse var jag till frissan också, ett helt år sen sist. Iof så både färgar och klipper jag själv, men ändå. Gjorde bruna slingor i hela håret, ser kul ut. :) Och nu ser det betydligt friskare ut. Klippte bort lite svinto. hihihi neej, riktigt så illa var det väl inte.

Näpp, nu har jag inget mer att skriva om.
*vnkevink*

Tröga blogg.se

Hej hopp!
Har försökt logga in här på bloggen flera gånger idag men det har inte gått. :(

Nu har jag tappat allt jag skulle skriva....
Äh, slänger in ett foto på min nya polare. :)


Jag är seeeeg

på att uppdatera...
Ska göra ett tappert försök, utan att ha nån aning om vad jag ska skriva. Så ha överseende om det bara blir bajs. ;)
Börjar med att berätta goda nyheter: Robin flyttar hem imorgon! *glad* Det var på tiden, vi har saknat han som bara den. Jag och Ida åker till Kallax och hämtar honom. :)

Idag har Ida varit hemma från skolan, pga lite feber och massa snor. Lucas verkar inte heller så kry men har ingen feber iaf.
Lilli har varit husfru i ett par dagar. :) Lagat middag och bakat o grejat. Ida har suttit som ett plåster på henne i ett dygn eller så. *hahaha*

I lördags var jag på tjejkväll hos Mintsi. Vi testade en massa ansikstvårdsgrejer. Fan, man var ju tvungen att läsa en hel bok för att veta i vilken ordning allt skulle användas. :) Så nu är man len som en bebirumpa i ansiktet...eller? :)
God mat och god efterrätt var det också. Tack Minna! <3

Efterrätten var så god att jag var tvungen att göra den hemma igår. Mumsigt värre! Dajmgodis och Vaniljvisp i frysen o vips så var det godigodiglass.
Lilli bakade muffins som var gudomliga. Blev alltså bara en massa ätande och ingen motion.

Idag tog jag mig i kragen och gick en sväng. *nöjd*

Ang promenerandet... ska försöka mig på nån sorts intervallträning. I lördags gick jag några varv runt elljusspåret, försökte hålla ganska snabb takt och sen sprang jag uppför alla backar. Såg ut som en tok, men det gjorde inget för jag var ensam i hela skogen. Nästan, tills en man med hund dök upp. Nåh, han missade mitt kutande just så det gjorde inget. ;)

Jahappp..... vad ska jag skriva nu då?
Ida sa nåt kul i helg:
"Mamma, jag skulle vela veta mer om pojkar, hur de tänker och så"  :)
Ides inte berätta att de oftast inte tänker alls. ;)

Syrran sa också nåt kul och smart idag: "Att vara kär är fan mycket värre än att vara full"
Skrattade så jag höll på att dö. :D

Ja ja, har inga foton heller att slänga upp så avslutar nu.
Be nice


Musik

If I talk to god med The last goodbyeEverytime we touch - Cascada- En gammal låt men en skön version.Och till sist Takidas Feeble pride, såå bra!


Söndag

Sov länge och for sen med Ida och Lucas på picnic i skolskogen.Vi hade med varm oboy, mackor och kakor. :)

Vi lekte "Ett skepp kommer lastat" och Ida är ganska skön, hon drog till med Ett skepp kommer lastat med kalgoxar. ;) (Talgoxe var ordet hon tänkte på. :)

For sen på en egen promenad, lyckades t.o.m gå vilse! *asgarv* Nåja, hittade mig själv i Kenkkälahti. Blev bra med steg. :) Såg även en rolog sak vid den stinkande pumpstationen: en toastol! Jag tycker att alla bordes föra sina söndriga toastolar dit. Som nån slags kyrkogård för stolarna. ;)

Bastun var varm när jag kom hem, skööönt. Satt och värmde mig där ett bra tag. In och laga middag och nu sitter jag här, mätt o belåten.
Ska slappa ett tag tills det är dags att hämta Lilli från stan. Damen har ju varit där sen vi kom hem från Cypern.

Så, det var min dag.
Baj Baj

Tisdag

Jag är värdelös på att blogga igen... Har som inget att skriva...Hur intressant är det att läsa om mina promenader? Försöker gå varje dag. Och alla ni surbullar som inte har vett att uppskatta hösten, ni har säkert inte pollenallergi? ;) Luften är så frisk och jag gillar alla färger och hela hösten i sig är som nån sorts nystart. Lalalala låter som en präst eller nån annan fanatiker. :)
Är trött och lipis idag. Sovit dåligt, drömt mardrömmar, det blev knappt 3 timmars sömn. Lipis pga pms problems. Tjöt mig igenom ett helt program nyss. *vojne vojne*

Snart åker jag till stan och grattar Tilda som fyller år. Imorgon åker jag och Jesse till Lule igen. Blir roligt att träffa Lulebrudarna. :)

Nä, nu har jag svurit hundra gånger åt den här %¤¤#% laptopen, hatar den. Min egen burk går inte igång....igen...  Måste vattna den. :)
Baj Baj

Höst

Jag älskar hösten! Underbar kall, frisk skön luft. Inget pollen o tjafs.
Började morgonen med att muta Ida så hon gick med på att promenera till skolan. ;) Hon håller på att drabbas av nån sorts trauma med mina promenader. 'hihi'
En del av Cypern-kilorna har försvunnit, måste ha berott på nån sorts svullenhet pga värmen eller nåt. Men resten är tyvärr kvar...orsakade av allt käkande. Nå, är inte så värst deppad över dom. Har nåt motions-rejv på gång så dom lär också ryka. :) Äckligt positivt va? ;)

Efter jobbet hämtade jag Ida och Alma (med bil!), sen hem och städa lite. Lulle håller på att fixa middagen, great!
Dagens låt tips kommer från kocken himself. :)Skön röst :)

Be nice gummibajs

RSS 2.0