Luleå

Jag, Jesse, Ida och Lilli åker till Lule snart. Jesse har tandläkartid och jag har fika-med-mina-Luletjejer-tid. :)
Kanske man hittar nåt litet skojigt också. Är iaf sugen på McDonalds-lunch. :P

Annars då? Mycket tv-tittande, massa hejande och tjoande. Och givetvis med en tår i ögat varje gång Kalla eller nån annan tar guld. ;) Eller när Anja kraschar...hujja.

Har crossat i några dagar och satan vilken träningsvärk jag har i rumpan! ;) Skriver upp allt jag äter o väger mig dagligen...måste hitta tillbaks till hurtandet...jag är ju lite on-off människa. Det är allt eller inget.
Mina leder jävlas fortfarande. :( Tredje veckan med inflammationsdämpande nu. Ska gå över till Ipren igen, tyckte att dom hjälpte bra sist. Nu har jag ätit Ibumetin i två veckor o armen/handen gör fortfarande skitont. Bara att sätta upp håret i en tofs gör ont...skit.

Måste komma ihåg att använda mig av hastighetskonrollen, har nämligen en krutig Touareg. ;) Tiguanen är åter igen på verkstaden...suck

Nå niin gott folk, be nice gummibajs. :)


Det här går ju inte...

Är ju den sämsta bloggaren i världen! Har tänkt uppdatera i flera dagar men icke... Skyller på min dator, den har nämligen dött...igen! Så nu surfar jag med en liiiiiten j-vla mini-laptop. Hur kul är det på en skala? Noll!
Okej, nu ska jag inte gnälla mera. Ska vara positiv och glad! :D Ett gott skratt förlänger livet va? Ni är alla välkomna på min hundraårsdag isf. ;)
Födelsedag...fyller år om nån dag. Ska bjuppa på semlor. Gott! Och nej, jag vägrar skaffa mig nån sorts åldersnoja. Nix, nope,nej,ei ingen noja. För när man fyller 40 (vilket jag inte gör ännu) börjar livet. Iof kan man väl inte säga så, mitt liv har ju börjat för lääänge sen. Men det kanske betyder att då är man tillräckligt stor för att bestämma vad man vill. ;) Så jag bestämmer mig för att vara en hurtig, sportig,glad människa! Med en Harley Davidson! :)

Hm, mer då? Möten, det har varit mycket möten på sistonne. Igår ett, ikväll, på söndag och på måndag... Håhåjajaaa...

Näpp, nu kommer inte ett ord till. *s* Ska kolla vad min lasagne säger, om den är färdig.
Baj Baj
Jooo, en sak till! Kolla söta bambin som var på gården igår.
RSS 2.0