Lördag

Dagen började bra, oförskämt bra. :) Fick god frukost i sängen. :)
Karis bror med fru kikade förbi på kaffe. Dom kom med lite halskumiga saker som Kari köpt. *muttrar lite över älghorn o grejer*

Ida for med kompisen Linn o hennes pappa Hans till stan, till Candy World. Tjejerna har haft en superkul dag med mycket bus, glass och Max-mat. :)

Tog äntligen tag i rensandet av hallen. Massor av vantar o mössor som ingen använder men som stökar ner hallen. För att inte snacka om Lillis hundra par skor... *suck*
Nå, nu är det bara sånt som används som blev kvar. Och väldigt många skor, men det är skor som används så dom måste vara kvar. Vågar inte ens räkna hur många par det är...

Jag, Lulle och Sussi for på en liten skotertur till Tromsö. Grillade korv och bara var. Skönt fast det hade ju kunnat vara bättre väder. Imorgon har det lovats sol och vi ska packa oss ut på isen. Sola och pimpla. :)

Snottade fotot från Sussis facebook ;)

Lulle och jag.



Försöker komma ihåg vad jag gjort tidigare i veckan... i går, fredag, var vi ut en sväng med skotern, i stan och handlade, fick utväxten färgad (tack Jasmin) Minna o Pontus kom på bastu.

I torsdags var jag i Luleå hela dagen, gjorde lite jobb-ärenden o sånt. Plus att jag var och fikade hos Åsa. Tack för surret och fikat. :)

Början av veckan var det nog bara jobb och förberedelse inför Sif:s årsmöte, som var på onsdag.

Nu ska jag kolla vad det blir till middag.
Be nice :)

LumiLinna

I fredags for vi till Kemi, till LumiLinna.
Här lite bilder därifrån.




'

Sviten...


med härliga stjärnor i taket...








Varm oboy innan det var dags att fara hemåt igen


Igår förmiddag var jag och Ida en sväng på isen. Underbar sol :)




Sen var det kalas o godigodi fika. :)
Idag är det också fint väder, får se om vi går ut. Ida spydde nämligen igår natt... Vaknade av att hon svalde o svalde o svalde...Hann bara tända lampan och få fram en morgonrock som hon kräktes i. Och sen kräktes hon på alla golv...på väg mot toan... magsjuka alltså... nå, vi kanske är ute på gården ändå.
Kari har varit i Lule sen igår, på nån radiogrejs. Och Lilli är i stan, som vanligt. Robin o Jasmin for till Nikkala igår. Så det är bara jag o Ida o småkillarna hemma.
Lagade tacos igår...har huuuur mycket köttfärs som helst kvar. När man i vanliga fall är 8 personer, då tinar man köttfärs för många...och sen hux flux är man bara 4!?
Nåja, det lär ju dyka upp folk med hungriga magar. ;)

Melodifestivalen då?
Annas låt var ju bra, helt nöjd med att hon vann. Fast jag röstade på Darin. Sen var ju Salems låt superbra den med. Och Andreas Johnssons med... Huvudsaken att inte Timotej, Pernilla W eller den där blondisen, som jag just glömde namnet på, inte vann iaf. ;)


Onsdag

Idag har vi varit till Tromsö och grillat. Vi var en hel drös med folk så vissa åkte skoter o andra kom dit med bil. Jag körde en av skotrarna och konstaterade att jag t.o.m cyklar snabbare än jag kör skoter. *hahaha*
Lite foton...

Folket


Syrran <3


Ruggig närbild...


På hemvägen var vi och kollade på renarna. :)




Gick över till kontoret och jobbade lite när vi kom hem. Momsen gjord, skönt. :)
Syrran, Soffi, Ida och jag bestämde oss för att ha lite spa-kväll idag. :)
Blandade ihop en chokladskrubb a´la Anka, Soffi hade med ansiktsmask och Ida tyckte vi skulle ha gurkor på ögonen. ;)


När jag tömde kameran hittade jag en del andra foton i den. Här är en del av mina presenter som jag fick när jag fyllde öööh 28(?) ;)


Mycket hjärtan <3
Närbild på min nuvarande favvokopp
"Coffee is a girls best friend"


Så där, en snabb uppdatering...är nästan impad själv. ;)



Soliga härliga lördag (uppdaterade med fler bilder)

Vilket underbart väder vi haft idag!
Vaknade tidigt och skulle i vanliga fall somnat om men blev så glad av solen så jag klev upp. :)
Ida och jag for ut på en sparktur. Var och åkte backe i skolan.



Wihuuu


När vi kom hem grillade vi korv. Kari har snöslungat sig fram till grillplatsen.


Ida och Jesse


Robin och Lucas

Lilli dissade korvgrillandet...

Däremot hängde hon med på en skotertur med mig. Åh, herregud vad mjukt och blött det var på isen! Jag var allmänt livrädd. ;)


Hittade roligt folk som vi joinade.

Ett par timmar i solen där och sen var det dags att ta en powernap. ;) För mycket friskluft kanske? :)

Grabbarna lanar fortfarande i andra huset och Lilli har farit till stan.

Gjorde tacopaj till middag, gott med lite tzatziki till. *raap* Är ännu också mätt som bara den.

Kollade på melodifestivalen ikväll. "Mina" låtar gick inte vidare, bajsakorva! Hade gärna sett Crusified Barbara och Alcazar i finalen. Men inte...

Tror att det blir till att utmana ödet och fara ut o åka imorgon med. Ida var lagom glad över att hon inte fick följa idag...  Men då måste hon lära sig att sitta bakom ist för framför mig. Är för svårt att styra när hon sitter där fram. Eller så har jag för korta armar? ;)

Nä gott folk, tror att jag måste lägga mig o sova nu...trött ...

Psst. Grattis till underbara Sofia som fyller år idag. Hipp, hipp, hurrraaaa!

Sportlov

Idag har jag varit med Ida o hela Seskiskolan på utedag. Vi åkte skidor och lite pulka, fikade och bara njöt. Efter lunch i skolan fick barnen sportlov. :)

Vädret är underbart och dom har lovat bra väder hela helgen. Jävlars i min lilla låda vad det ska skidras o skotras. :)

Lilli verkar vara relativt frisk idag. Stackarn har haft hög feber och bara legat på soffan i flera dygn. :( Jag har också varit llite risig, men mår ganska bra nu. Lite rosslig i halsen bara.

Igår var jag och Lucas till stan och simmade. Tack Mintsi för at du "drog" med oss. Det ska vi göra fler gånger.
Tjejernas doktor B sa också att simning är det bästa för Lulles leder. Bygger skonsamt upp musklerna. Det var i onsdags som vi hade tid för den årliga kollen, ang allergierna. Lilli kunde inte komma med pga febern, men jag o Ida var dit.
Han är så rolig den läkaren! :) Rolig o galen, men tack o lov riktigt bra. Han frågade hur det gick på besöket på hudkliniken tidigare och när jag berättade sa han: Typiskt såna där jävla gamla kärringar! Opps, inget man skulle höra torra farbror Stonefejs på Happis vårdcentral nånsin säga iaf. ;)

Iaf så gick besöket hos doktor B smärtfritt. Inga nya prover behövdes tas. Han skrev ut lite salva och sen varsin spruta till tjejerna. Sån där spruta som man dänger i låret om man drabbas av ruskig allergichock... Detta efter att han hörde att Storasyster Envis käkar nötter i alla de former, trots allergi.... mmm *blänger på Lilli*

Har köpt mig en ny dator. Den gamla beter sig som ett arsel fortfarande... ska göra en brasa av den, tror jag. ;) Har inte lagt in min Telia mail på den här nya så jag är inte dryg o ouppfostrad som inte svarar utan har helt enkelt inte tillgång till den mailen, ännu. ;)

Idag är det begravning i byn.... *lessen* Livet är bra jävla konstigt....och orättvist framför allt. :(

Så där, jag lyckades få till ett inlägg iaf.
Ha en skön helg allihopa.

RSS 2.0