Söndag

och bakis... Hujja,men så är det: är huvudet dumt får kroppen lida.
Syrran hade ordnat en tjejfest emd massa gott. Tack älskade syster *kram* Vid tolv snåret bar det iväg till Umppari. klibbigt golv och fullt med ungar. Nåja,det var trevligt iaf.

Fredagen var också trevlig, vi var till Skellefteå och hämtade en sotarbil. Stannade i Lule och sov på Stadshotellet. Intressant (fniss) mat,snyggt rum och trevligt sällskap. ;)

Imorgon kommer snickarn och gör det sista i köket. Ska bli kul att få upp tapeten och glasskivan.
Nu ska jag ta och kika vad Ida vill.
Sen är det natti natti eller åtminstonne mänkande på soffan. Usch vad slö slapp o likgiltig man är idag....

Luletripp

Vi hade jättekul i Lule! Leos Lekland rekomenderas till alla med lekglada barn. Lena med lill-Anna kom och fikade med oss där, trevligt. Här är några foton därifrån

Lucas och Lilli i bollhavet
lulle o lilli i bollhavet

Jesper i bollhavet
bollhavs jesse

Bus-Ida
djungelida

Anna och Ida
anna o ida

Och jag
*hujja, var tvungen att ta bort fotot på mig,fick krupp för det var en jäkla närbild*

Efter Leos for vi till hotellet. Vi åt god middag och hade det allmänt mysigt i den fina restaurangen. Bra service!
Sen var det dags för bastu och bad i poolen. Vi hörde att det var en mixbastu så vi hade givetvis våra badkläder med oss. Men vi var de enda med badkläder! Där satt tre-fyra gubbar och alla var spritt språngande nakna! *host,host*
Herrabalajka! Var lite pinsamt, minst sagt. Nåja, vi bastade och badade i den iskalla poolen iaf. Sen var det tv-tittande på rummet. Jesper sov med Lilli i eget rum.

Ida speglade sig. :)
spegelida

Lulle vilar efter maten
lulle vilar

Imorse ringde klockan 8.30, jag hoppade i duschen,sen frukost. Mumsig god frulle! :)
Efter liiite irrande och körande på Universitetets cykelvägar hittade vi Teknikens Hus. Här är lite foton därifrån.

Pojkarna cyklar
pojkarna cyklar

Nästan hela gänget
mamma o barnen

Lilli kikar efter ...vad?
lilli kikar

Tyvärr hittade vi inget guld.
ida,mamma o lucas

Sen var det dags för lite shopping. Vi handlade kläder från bl.a JC och smått o gott från Mique. Hann med en fika på Åsas kontor,dit även Lena hittade. Trevligt! :)
Efter lite mat körde vi hemåt. Och nu har jag packat upp och packat om väskan. Imorgon bitti åker jag och Kari till Skellefteå. Bussen går 7.20 från E4:an Zzzzzzzzzz

Nattinatti

Ett himla flängande

Jag, som alltid annars är hemma jämt, ska flänga i veckan. :)
Imorgon åker vi alltså till Luleå,kommer hem på torsdag. På fredag morgon far jag o gubben till Skellefteå för att hämta en sotarbil. Passar på att sova över nånstans (Skellefteå,Pite eller Lule) på nåt hotell. Sen hem på lördag o då ska jag på tjejfest hos syrran o sova över där. :)
Ni förstår vilken press syrran har på att fixa en skön säng och framför allt att fixa underbar frukost. För visst måste man bli lite bortskämd efter två nätter på hotell? ;) Älskar deras frukostar.

Min storson har fått jobb idag *härligt* Och det bästa av allt: på IKEA! Ser bara hans personalrabatt. hihihi Men jag vet inte om han har någon sådan, är ju inget fast arbete eller så. Nåja,bara att han får jobba är ju bra. :)

Nu ska jag göra nån nytta.
Ha det fint folks! Och har ni vägarna förbi Scandic hotell imorgon så kan ni slå en signal. :)

Ändrade planer

Blir inget Pite för vår del. Vi (jag och Jesse) spånade igår kväll/natt och bestämde oss för att vi åker till Leos Lekland, härjar på där ett tag, far på stan o ser om vi hittar några tantvänner (hahah) att fika med,äter och sover sedan på hotell Scandic, åker på morgonen till Teknikens Hus,sen hem. En lagom tripp tycker jag. Och billigt, med inträde till allt o mat o logi kostade det 2190 kr för mig och fyra barn. Ganska bra. =) Gäller bara att hålla Lilli borta från affärerna om man ska få fortsätta tycka att det var en billig resa. :)

Så alla tanter i Lule området, ska vi fika på onsdag eller torsdag? Vi kan ju tyvärr inte hälsa på pga allergi. Alla har väl hund? *funderar*

Ajaj, vad stryk jag kommer att få för att jag kallar dem tanter.... ;)

Lördag

Idag har jag varit till stan för att lämna av ungdomarna. Ett besök på Jala resulterade i en julklapp till Ida och några böcker till småkillarna,örhängen till mig. Skulle ha varit till färgaffären också men de hade hunnit stänga innan jag hittade dit. *fniss* En aningens flummig.
Blev inget målande alltså. Lucas o Ida har bakat en kaka som vi smakade på när Minna o Pontus kom på kvällskaffe.Gott! :)

Igår hade jag behövt barstolarna från IKEA, som jag ännu inte köpt. Vi var 12 pers (Sofia o Anders,Robin o Vicky,resten av familjen och Pontus o Minna) på middag och det var liite trångt men gick bra iaf. Finns det hjärterum finns det stjärterum, heter det väl? :)

Barnen är lediga nästa vecka, höstlov. Få se om man hittar på nåt eller bara är hemma. Ska surfa in på Pite havsbads hemsida o kolla om de har några bra erbjudanden.

Jahapp nu slog blogg torkan till igen....

Kuulema!
Eller förresten, här är några länkar till skön musik.
http://www.youtube.com/watch?v=brRsRTTp1Pw
http://www.youtube.com/watch?v=8jIRO2IR0iM


Trött

Har inte fastnat i köket *garvar åt Lenas kommentar*  har bara varit så jäkla trött. Och har inte haft nåt  vettigt att skriva. Har fortfarande inget vettigt att skriva... :)
Idag har jag haft trevligt kaffesällskap iof.Det är ju vettigt att skriva. :) E med sina kottar.Så både jag och Lill-Ida var nöjda o glada. Ida var lite krasslig på förskolan idag, hämtade henne lite tidigare.Men sen hemma sa hon att hon inte alls känt sig sjuk utan ville bara hem... Och det sa hon när hon insåg att det inte blir någon barngympa. Så hur i hela friden ska man veta. Speciellt sjuk har hon iaf inte varit. Kanske lite småhängig... Eller bara trött som mor sin.
Nä, nu är det slutgnölat. Ska nog gå o sova nu.

Be nice folks :)

Gärna!

Jag bombar er med köksfoton mer än gärna. =)
Foton tagna för två minuter sen. Varsågod! :)
kök igen
kök igen2
kök igen3

Observera att tapeten inte är uppsatt ännu, utan jag har bara rullat ut den och klämt fast den med diverse grejor. I helg ska jag måla ovanför skåpen. Väntar på mera mosaik. På översta bilden längst nere till vänster ser man att det saknas mosaik.Där och på fönsterbrädan ska vi kakla. Vi o vi... snickarn iaf. :) Och nu ser jag att de nedersta spottarna inte var tända. Ser även att jag har otroligt fula lappar på kylskåpet. *suck*
Men visst ser jag ett snyggt kök också :)


Fredag

Alldeles snart ska Carro (joo Carro med C hehe) kika förbi på kaffe men jag hinner slänga upp några foton här iaf.
Älskar mitt golv idag med. :)

Fotot taget från sovrummen.
golv2

 och här är det taget från andra hållet. ;)
golv1

Och här är lilla stumppan som fått för sig att nu bara måste hon lära sig att stå på huvudet.
stå på huvudet

Så där,hejssvejs

Nytt golv

Snickarn har varit o lagt golvet idag. Jag är såå nöjd och glad över det. Jättefint! Ska försöka fota det efter att jag hunnit städa bort allt tjafs. Eller så kommer ni helt enkelt över på kaffe och inspekterar. ;)
Iof så har jag ett foto där man kan undra om Snickarn blivit småtokig. *hehe*
image408

Det var inget tokryck utan han sökte efter en regel (tror jag det hette) :)

Idag kommer Robin hem! Var på tiden tycker jag.

Be nice gummibajs


Måndag

Go´kväll
Ett litet snabbt inlägg om dagens händelser. Snickarn har varit och lagt mosaiken. Snyggt! Här är ett par foton. Så här ser det  ut när det är lite småmörkt. På dagen i ordentligt ljus är det ljusare.Och mera silverfärgat.
mosaik o häll
mosaik o burkar

Förutom det har min dag varit som vanligt.Jobbat lite,lagat mat,plockat lite, varit på barngymppan med Ida osv
Imorgon bitti åker jag med svärmor till Kemi. Ska även hämta lite tapet o silikon o sånt. För att sedan på kvällen åka tillbaks till stan på Hem o Skola möte. Gaaah, hur ska jag kunna stå emot allt go´fika som det alltid bjuds på? ;)

Nä, nu måste jag gå o sova men slänger in ett foto på Kari o Anders när de lade det nya taket. Enkelt och billigt. På fotot ser man kanske inte så bra men det nya taket är iaf såna där plattor som man bara limmade och skjöt (huh,skriver man så) fast med nån häftpistolsliknande sak, en kolijox helt enkelt. ;)
nytt tak
Nattinatti och om det finns någon här som är haj på Facebook (ja jag föll för grupptrycket o skaffade en) så får du gärna lära mig. Fattar inte ett smack!

RSS 2.0