Utmaningen

Blev utmanad av syrran...

4 jobb jag haft:
kioskbiträde,vårdare inom omsorgen,kundtjänstkärring *s* och sekreterare

4 filmer jag kan se om o om igen:
Grease,Dirty Dancing,Fire with fire hm,kommer inte på nån mer....återkommer

4 städer jag bott i:
Som 14 åring flyttade jag nästan till Helsingfors,men blev kär o stannade hemma.
Som 15 åring flyttade jag nästan till Frankrike, men blev kär o stannade hemma.
Som 16 åring flyttade jag nästan till England, men  blev ja ni ser mönstret...Fia i ett nötskal.
Så svar på frågan är: Har bara bott i Happis och har inga planer att flytta nån annanstans.

4 webbsajter jag besöker dagligen:
Aftonbladet,olika bloggar,Lunar,Blocket

4 serier jag brukar se:
CSI,Idol,Cityakuten och alla inredningsserier

4 favoriträtter:
Tacopaj,Spenatsoppa,Klimp *mums* ,Kyckling i alla dess former

4ställen där jag känner mig bekväm:
Öööh,kan inte svara annat än hemma.


Så nu utmanar jag fyra nya: Mozzi,Lisa,Sara och Lilli


Trött..........

Man mår som man förtjänar... Gårkvällen var trevlig,mycket dans och surr.Sparkfärden till och från festen var fnittrig och bitvis livsfarlig. *s*
Syrran,mormor,Biffen o Henry har farit hem.Lugnet har lagt sig och jag är såå trött. Sen om det beror på att det blev så lugnt här eller på gårkvällens alkohol,ja vette tusan.
Godnatt Zzzzzzzzzzzzzzzzz

Spöksyrrorna

Spöksyrrorna

Spooky

Spooky

Snygga va?

Snygga va?
Vi hittade ett par döingar som hängde med på festen. Snygga va? =)

Jag o syrran

Jag o syrran

Halloween

Så här *pekar uppåt* ser jag och syrran ut idag när vi har Halloweenfest i Seskis.
Så länge jag inte sitter eller behöver böja mig ner går allt bra (=kan jag andas)
Tack GulleMozzi =)

Före stormen

Idag har jag avverkat 3 utvecklingssamtal,de gick bra.Duktiga gossar jag har. =)
Åkte iväg och hämtade syrran,sen körde vi (sakta) till Leippis. Robin var också social idag så han var med. Klämde in oss i diverse korsetter.Mycket hålla andan och många skratt. Mozzi,du är bara för bäst,du vet väl det? =)
Nyss hemkommen till ett ovanligt lungt hem. Mormor o Lilli bastar,småkidsen sover,Robin emigrerade till sig,Kari kollar på tv och jag ska bubbla med syrran nu. Hon ska nämligen sova över ända till söndag. Roligt! Här kommer vara värsta vandrarhemmet i helg,men det är ju ofta så i VillaVillerkulla. *ler*

Imorgon kommer Biffen o Bananen. :) Och småkillarnas kompisar ska också sova över och så ska vi inte glömma lilla hostande mormor. Fast mormor tycker sig vara så pass frisk att hon börjat sova i Lulles rum.Betyder alltså att Kari fått tillbaks sin egen säng och fru. :)

Har alla nu bunkrat upp med värmeljus i väntan på den stora stormen? ;)

Bajbajbajskorv  *s*

Dags för en uppdatering

Vad har jag gjort då? Inget! Eller jo nåt,typ surat. Vågen står stilla och det gör mig vansinnigt frustrerad! Har börjat käka lite kolhydrater och hoppas att det gör susen.Vill vakna imorgon och vara sååå smal och smidig. *garv*
Som om man inte är tillräckligt viktnojig nu så såg jag på kanal 5. *yäcki* Handlade om enormt tjocka människor på ca 300 kg. Åh herreguud säger jag bara.

Vädret då....härligt att det kommer lite snö. :) Men regnet kan jag vara utan. Var med svärmor till Kemi idag och det gick sakta men bra. "Bara man inte bromsar så märker man inte att det är halt" Hehehe,Anka,jag skojar bara! *retas*

Jag,morsan och Lilli har nyss bastat.Skönt!
Snart dags att nanna kudden. Ha det bäst alla vänner och ovänner (?)  =)

Ps. Dottern kom välbehållen hem och efter många om o men insåg LAN-killarna att det var dags att ta sin dator o dra. ;)

Lördag

Jahapp så var det lördag igen. Fan,vad tiden går fort!
Idag har jag och mannen varit till stan och gjort hemliga saker. Eller det är inte hemligt nån mera. Vi köpte en bil till storsonen. En jättefin blå Ford Escort. Robins min i matbordet var rätt skön."Du såg bilen där på gården,den är din"  =)

LilliPilli är i Umeå hos Jasmin och shoppar loss.Robin har LAN i "sitt" hus.Sitter sju svettiga testosteronfyllda grabbar där. *hujja* Försökte ge ett doftljus dit men det ville de inte ha. Tänkte så man kunde kamoflera bort lukten. ;)

Mammsen är här,man kan säga att jag har Vård av mormor. Hon har brutna revben och vätska i lungan. *Stackars mommo*
Betyder att hon sovit med mig för våran säng går att köra upp så där lagom för "lungpatienter".

Få se om Minna o Pontus kikar förbi på bastu ikväll.
Ha´re bra gott folk.
Mozzi: Bra idé att testa joika lite. =)

Renar o fula gubbar

Var ute och motionerade idag och insåg att mitt motions område krympt drastiskt. Dessa eländig renar har kommit tillbaks. Jag är ju skiträdd för dem!
Vill inte sluta gå i skogen,det är ju så bra att gå där. Får väl inskaffa mig en elpistol av nåt slag kanske. ;)

I storstäderna vågar folk inte ut pga våldtäcksmän,så jag kanske inte ska klaga så mycket.Möter ju hellre en ren än en "ful gubbe". Jaja,tänker iaf inte sluta motionera. Speciellt inte när jag fixat så bra musik till mp3:n. =)
Min musiklista ser bl.a ut så här: Ossy OSbourne och Lita Ford ~If I close my eyes forever~ , Meatloaf ~I would do anything for love~, Lena Ph ~Du kan få mig när du vill~,Scorpions ~Still loving you~,Robbie Williams ~Angels~,alla BonJovis låtar och så klart den där kuliga låten med Dj WoodZ ~Polka mix~ 

Till middag blev det Zuccinilasagne igen,den är såå god. Men känner att jag behöver uppdatera mig vad gäller recept. Börjar bli lite less nu. Hoppas att jag får mina GI böcker imorgon.

Ikväll tänker jag sy en svans. Jaa,ni läser rätt: en svans. För den 28:e ska jag på Halloween kväll och tänker vara en jävul (passande kanske?) och då behöver man väl en röd svans? =)

Nå niin, kommer inte på nåt att skriva nu. Ska surfa in på Mozzis och syrrans bloggar och kolla om de skrivit nåt än. Kul att du också gjort en blogg Satu. =)



En snabbis (nej,inte en sån snabbis)

Idag har jag möblerat om i sovrummet lite.Insåg att jag behöver en tavla ovanför sängen. Ska nog invänta mensen (och inspirationen) för att sen måla en. *hahaha*

Igår var det Idol kväll här.Med gubbarna i bastun lagom när alla söta pojkar sjöng så man fick digga ifred. :) Var tvungen att rösta på både Markus (så klart) och Snäckan. Och Danny *garvar* Vore lättare om  man skulle rösta på den man ville ha ut ist.

Hm, nu hinner jag inte skriva mer. *ruchar iväg*

Dam jag?

Ikväll har jag varit på dambad.Gu vad mysigt det var! Massor av tända ljus och helt tyst och skönt. Rekomenderas!
Turturduvorna S och A for just härifrån. Har pratat Gi så käkarna går ur led. Manisk,jag? ;)
Anyway,har ju kört två veckor med mitt Gi:ande och det resulterade i minus 4 kilo. Nice =) Så då blir det två veckor till.

På tal om nåt heeelt annat... De elaka kommungubbarna har sågat ner mitt kärleksträd! Höll på att få en infarkt av nåt slag när jag upptäckte det. Kunde de inte ringt eller annonserat eller nåt. Typ "Nostalgifyllt träd med massor av inristningar på väg att förstöras,först till kvarn" eller liknande. *surar lite*

Jaja,nu ska jag nog chilla på soffan lite.
Have a nice llife folks =)

Disco

Ikväll har småkillarna haft disco. =) Värsta partyt,massor med chips,godis,läsk musik och tjejer. =)
Vi vuxna har druckit kaffe och kollat på Idol. Faan,vad bra Markus är! Helt klart en vinnare.

Senare var jag och M och bastade.Löste en del världsproblem gjorde vi också...eller löste vi eg några? *s*

Stora barnen är ute på vift,som vanligt. Våran "extrason" har kommit , roligt. Betyder att även Lilli vill vara hemma.Så ist för att hänga i stan så kommer hon hem imorgon för att träffa kusinen.=)

Tror det blir en picknic i skogen imorgon. Hoppas bara att det inte regnar.Lär ju inte få med resten av gänget ut om det är pissväder. Men jag _ska_ ut och motionera,om det så regnar småspik. ;)

Nu ska jag nog ta med mig gubben och nanna.

Sweet dreams


Prussiluskan?

Okej,nu har jag googlat på Permell så jag vet vem hon är nu. Bättre Permell än Perelli. =)

Minä?

Såg att Eirabeira hade skrivit om en kulig test på sin blogg,då var jag givetvis tvungen att göra den. Och jag blev:


Charlotte Permell *hrm,Permell? Vem fan är det???*
Trygghetsfaktor: 43 %

Du är trygg i mitten, men du drar lite åt det mer okonventionella hållet.
En balanserad livsföring med inslag av individualism och spänning.
Du vill absolut ha nya upplevelser, men bara på därtill avsatt tid.
Du har lätt att bli anställd.
Lämpliga yrken: Sommelier, Inredare, Arbeta till sjöss
*somalier? Hm,ska fara och sola lite ;)*








Allmänt svammel

Så var det söndag kväll då... har inget vettigt att skriva egentligen. Sitter och bråkar med DC++ Försöker ladda hem lite nostalgimusik. =) Men det går inte så bra...
Har varit och hämtat hem tonåringarna från stan.Plus att jag varit ett par svängar till Salmis i det här eländiga regnrusket. Huj! Huj kan man verkligen säga om min natt tripp till skogen i går. Orkar inte gå in på detaljer men kan berätta att jag satt 20 minuter ute i becksvarta natten. Fyy fan! Var tvungen att röka ett par cigg och när jag satt där i bilen, (för inte vågade jag gå ut inte) med rutan nere ,tänkte jag att vilken älg som helst kunde kika in i bilen. Hade väl typ dött då! Är ju lagom rädd för renarna som knallar omkring här ute. Iof så är de också rädd för mig. *s*

Planerar att gå en ordentlig runda imorgon bitti. Har inte motionerat nåt i veckan så nu är det dags. Gillar denhär Gi grejen. Har gått ner nästan 3 kg,utan att vara hungrig. Har iof en jävla massa kilon kvar att gå ner men...

Klurade idag på min nya tatuering.Måste hitta nån som kan rita den till mig,har den ju bara i skallen fortfarande. Plus att jag måste fylla på lite färg i de gamla. Och när jag nu ändå är ute o svamlar kring kroppsförgyllning *s* så funderar jag på en ny piercing. Kan bara inte bestämma mig om jag ska göra en eller inte. Vissa (de flesta?) tycker man är för gammal för sånt,men enligt mig så är jag tillräckligt stor för att göra i princip vad fan jag vill med kroppen. Eller hur? Så det kanske blir en piercing i läppen ändå. Kanske. =)

Åh,på winampen spelas Scorpions Still loving you *nynnar*
Har nyss lagt in en kulig låt. ;) ---> Dj_WoodZ_  PolkaMIX Man blir glad av den,lyssna.

Nu ska jag köra Lilli i säng,hon är så seeeg,trött och agro på morgnarna. Gonatten på er.

RSS 2.0