Rååååsa :)

Tyckte att nu får det vara slut på det svarta mörka, över till lite färggladare design. :)

Den glömske mannen har varit några resor till affären. Hämtat även ut mina piller (smärtlindrare)
Finfina blommor fick jag av han. <3 Snälla jag skrämde honom när han kom in så han övervägde att ge blommorna till mormor ist. ;)

Ikväll har vi tittat på Idol, käkat pizza och surrat.
Mormor åkte hit med Kari på dagen. Minna o Pontus (och pizzorna) kom vid sju snåret. Lilli, Sofia, Anders och Noah kom också på kvällen. <3

Ida är på tjejkväll hos en kompis, sover över där. Hon lär bli arg när hon hör att Noah varit o hälsat på o hon missat gullungen....

Nu är det dags att sova, säger både knoppen o kroppen.

Natti natti

Veckan som gått

På måndag åkte jag till stan och hade utvecklingssamtal med både Jesses och Lulles mentorer. Gick bra.
Efter det lurade vi med oss Robin,Jasmin och Ville på middag på Tasty fast food.

Robin o Jasmins kylskåpsord...
de flesta meningar hade behövt censureras så dom fotade vi inte. ;)


Lilli jobbade och kunde tyvärr inte följa med oss. Ville kanske var stand-in för henne? ;)
Sen hem o mysa i soffan, proppmätta. Kari hade eldat och det var varmt o mysigt.

kakelugnen *mys*


Tisdag eftermiddag for jag, Kari, Jesse och Ida mot Luleå. Käkade middag på McDonalds. Ahhh, vad jag bara älskar deras hamburgare. Max- släng dig i väggen. ;)
Mms:ade ett foto till Lilli, hahhaa retades alltså.


Sen lämnade dom av mig hos Åsa. Vi surrade, skrattade och mumsade godis. Tack för att du är en underbar människa och tack för att jag fick sova hos dig och för skjutsen till sjukan.

Klockan 07.00 knallade jag upp på avdelningen. Trodde att jag skulle opereras då, men nääh...jag hade inte tid förrän vid tolv. Hrm, småonödigt att behöva komma dit redan kl 7. Nå, jag sov mest hela morgonen.
Op gick bra. Fick en massa roliga medikament som gjorde att jag däckade då o då. ;) Jag hade varit orolig över att jag skulle vara vaken....tänk om jag babblade en massa skit eller ännu värre: sjöng?!
Men det gjorde jag inte, var lugn o sansad. :)
Upp på avdelningen och fick äntligen mat vid halv fem. Hungrig som en häst!
Roade mig med att facebooka och fota mina snajsiga strumpor. *hihi*


Messade med CarroCaramell som låg på BB, några meter bort. Försökte muta sköterskorna att jag skulle få fara över på lite "snosa på bebisen" men det fick jag inte.
Nåja, nästa dag fick jag knalla över. Han är sååå fin, gosegiiisen. <3

Här berättade han just att jag är hans favoritmoster. ;) Pratglad redan som liten alltså. *hihii*

Kari hämtade hem mig efter lunch och nu är jag alltså hemma...lullar på här. Har lagom ont men bara ont på bra sätt.  Hoppas att allt fortsätter att gå finfint.

Det var allt, over and out.

Stort grattis till Carro o Patte för den fina gossen. <3

Stort grattis till den fina gossen

Go´morron

Pigg o gla?! ;) Var i fredags och köpte Chi San så jag skulle sluta vara en sömngångare och inte vet jag, men liiite piggare är jag allt. :)
Och får hoppas att det håller i sig för det blir en lång dag idag. Snart över till jobbet, på eftermiddan har jag utvecklingssamtal med både Jesse och Lulles mentorer. Blir kvar i stan efter det och ska käka middag på nån grill eller Lei? ...om vi bara kan komma överens... Många viljor och många olika önskemål om vilken mat som är bäst. *håhåjajaa*
Våldgästar Lilli eller Robin tills klockan är 19, då Lulles nattorientering börjar. Sen hem. :)

Imorgon eller senast onsdagmorgon åker jag ju till S-byn. Är inte nervös över själv ingreppet eller så men funderar allvarligt på att sätta nåt stort plåster (tejp) över munnen. Kommer garanterat babbla massa svammel...eller ännu värre: sjunga! Huuugaligen!
Ska inte vara sövd denna gång utan dom ger mig massa kuliga medikament ist, typ Rohypnol och Morfin. :/

Nu ska jag vinka baj baj till Jesse o Lilli. Dom åker in till stan med Kari som sedan åker o skjutsar mor sin till sjukan. Nån vanlig kontroll bara.

Be nice gummibajs


Redan oktober?

Härligt att vakna när det var alldeles vitt ute! Om jag skulle få bestämma skulle vi få massor av snö NU. Är lite less det här mörkret... Säkert därför man är trött hela tiden...hur jag än sover så är jag trött...
Chi san (tror jag det hette) ska jag köpa idag. Så man får lite extra energi.

Nästa vecka ska jag äntligen få göra den sista (?) operationen. Räknar kallt med att allt gåt finfint. Om det beror på att jag är fröken Positiv eller på att jag helt enkelt inte orkar med en till miss, vet jag inte.
Synd att vi missar sotarmötet i Lule,  missar pga att det är bara nån dag efter op. Hade varit skoj att träffa alla igen. :)

Nu vet jag varför jag inte bloggat på länge....har inget att skriva! Dom här fem raderna har jag fått draaaa ut, typ. ;) Jag vill skriva, men har inget att skriva om... Eller jag har ju massor av åsikter, om politik, samhället i allmänhet osv... men nä...

Hämtar mera morgonkaffe.......

Ida och Alma leker kurragömma, Jesse o hans kompis är nog också vakna...misstänker att dom stora inte lagt sig ännu. ;) Lucas är på konfaläger i Torneå och kommer hem först på söndag.
Snart har barnen höstlov och vi vet ju vad det betyder...ingen som sover i normala tider. :(

Tittade på Lyxfällan häromdan och herregud vilken korkad tjej! Funderade ett tag på om hon var skådespelare som bara drev med programmet...för så där korkad kan man ju inte vara?! Eller?
Lägger in en länk.


Nu ska jag sluta såsa omkring i min morgonrock, klä mig och kanske få nåt gjort. Sen blir det nog en repa tilll stan. Baj Baj

RSS 2.0