Läkarbesök, fest och Volbeat ;)

Hm, layouten på bloggens "insida" ser helskum ut. Har de gjort om det eller är det bara min som ser skum ut?
Ligger i sängen och försöker surfa med en av mini-lapotoparna. Svårt... Eller så är det jag som har fläskiga fingrar och taskig havliggande ställning. ;)

Har varit i stan hela dan idag. Först hos doktorn, för att jag har ont i armen. Började med ont i tummen som spred sig även till pekfingret,knölen på handledens utsida, armbågen och axeln....supernice.. not :(
Nå, läkarn tyckte vi ska ta ett reumaprov, dock inte nu ef jag äter inflammationshämmande, utan sen nån annan gång när det är jätteinflammerat. Menade på att det är enda gången man kan få ett svar på provet... Har tagit reumaprovet för ca 10 år sen och då visade den inte på nåt.
Skit samma, har ju nån sorts ledproblem iaf. Vill bara bli av med värken. Och det enda som tydligen hjälper är vila och inflammationsdämpande piller. :( Jag som inte gillar att käka såna... Läkaren trodde att jag fått detta pga att jag åkt skidor (några enstaka gånger), samt att jag fick inflammationen i höften för några månader sen för att jag joggade på min prommis...Kommer alltså att vara en fet slöfock hela livet. För så fort jag gör nåt får jag en jävla inflammation.... Sa, i frustration, att han får göra en magsäcksop och fettsuga mig. ;) Han bara stirrade på mig. Hahahah skriver väl in nåt finurligt i mina journaler. ;)

Efter läkarbesöket var jag på stan o gjorde ärenden med syrran. Fnissigt värre var det. :D 
Marsa har sin 40 års fest i morgon och vi var där för att hjälpa till med dukning och smått o gott. Blir nog en jätterolig fest. :)

Ikväll har Minna o Pontus varit förbi. Efter bastun lekte Minna hudvårdsterapeut. ;) Fixade bort allt krafs från fejset mitt. ;) Danke :) 

Suttit och svamlat med ungdomarna och Henry. Ja ja Henry är också en ungdom. :) Imorgon ska jag vara hans moraliska stöd på IKEA. Vi ska terra Lilli som jobbar och köpa en madrass till honom. Sen blir jag kvar i stan och ska tagga inför festen. :)

Innan jag somnar nu ska jag berätta att Ida var jättesur igår. Hon hittade inte Volbeats låt Still counting på Spotify. Hihi mammas rockbrud. <3

Nu ska jag glo på facebook lite, sen nanna. 
Be nice  

Söndag morgon

Go´morron
Klockan är bara kvart över nio, men jag är vaken och har käkat frukost. La mig sent men orkade inte ligga kvar i sängen längre. Vaknat flera gånger under morgonen.

Gjorde sko-kollen... Henry och Lilli har kommit hem i natt. :) Man vet att man har stora barn när man kollar in skorna på morgnarna...vem är hemma o vem saknas. ;)
Körde in Henry till stan igår kväll och var förbi hos Frankie o rökte en cigg. Dumt att man inte tar sig tid o träffas oftare. Stod i hallen och hade hur mycket som helst att prata om. :)

Igår på dagen var jag, Ida och Henry till Torneå. Jag sökte efter skoterkläder till mig. Har ju kollat i Kalix och kanske hittat ett par jag ville ha. Nåja, vi åkte till Tatun Tarvike och där fanns massor av kläder att välja mellan. Så efter en eeeevighet kom jag ut med ett par svart/vita Scott kläder. Ida fick en supersnygg rosa/svart jacka. :)
Ska kolla om jag hittar nån bild på dom................

En sån liknande fick Ida :)


Inte bilder som jag tagit men mina ser ut så här.




Få se vad man hittar på idag.... Just ja, har lönerna att göra och Ida ska på kalas idag.
Nej, nu ska jag hämta lite mera kaffe så jag vaknar till ordentligt. Kari och Ari ligger halvslöa på soffan. Ari sover med My Little Ponny täcke o kudde..hahahaha måste höra om han känner sig mer tjejeig nu. ;)


Bilder på korean Noah ;)

Jahapp nu har vi haft ett kalas till. *ler* Nu räcker det för kalas för några månader.
Sötproppen Noah var givetvis och mumsade tårta. Han har börjat med en skön koreanmin. ;)

Bästa kompisar blev de här två när Kari började muta lillgrabben med gottigotta.




Ida, tjejen med flyt, har vunnit en Barbie! Ganska bra med tanke på att hon har tävlat en enda gång och vann en hajpad Barbie. :)


Annars då, jag har äntligen tagit fram skidorna! :) Inte för att jag har nån glid på dom men det skiter jag i.  Är så härligt att fara ut o åka. Fick med mig Ida på söndag. Vi hittade en massa spår efter harar o andra djur. Finfina kojor såg vi också. ;)
Vet inte hur lång sträckan är som vi åkte men den kändes helt lagom för oss två. Skulle tippa på ca 4 km.

I morse försov jag mig rejält! Tror det var Minnas massage som gjorde att jag sov som en sten. Vaknade av ett ryck o såg att klockan var 7.10 Herrabalajka! Upp fort som fan, ser att både Jesse och Ida sitter i soffan. Försöker få ur mig nåt vettigt men inser att det låter obegripligt när Jesse säger "jag fattar ingenting av vad du säger" ;)

Jesse var den enda som skulle med den tidiga bussen o han hade ju ätit frukost o allt så han hann med den. Slängde i mig lite frukost (fil, flingor,russin,solrosfrön och krossade linfrön) väckte Lucas o Lilli och körde Ida till skolan. For sen på den planerade morgonpromenaden med Saara. Skönt!
Innan jag for till kontoret tänkte jag hämta en kopp kaffe och såg då att mitt morgonkaffe fortfarande stod vid kaffeapparaten! Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna fungera öht utan morgonkaffe. ;)

Fick iväg en massa  viktiga rapporter som ska in i januari. *lättad*

Senare ikväll ska jag, Sussi och Lilli fara på plan och träna. Frågan är om man ska överdriva och hinna med ett pass på crosstrainern också? Njäe, kanske inte.

Så där gott folk, trodde inte jag skulle få ihop ett inlägg öht. ;)

Kalas på kalas på kalas

Vi har hunnit med ett par kalas de senaste dagarna. Egentligen börjar kalasandet redan i November med att Lucas fyller år den 12:e. Sen Moffa 25 dec, Robin 28 dec och Ida den 10 jan. Syrran fyllde igår, den 11 och Lilli fyller den 16:e jan.
(Glöm inte att vi även firar jul och nyår mitt i den här smeten av kalas ;) )
Här är några foton från Idas Hello Kitty kalas




Lilli bakade en massa smarrigt till kalaset. :)


I söndags var vi på Julgransplundring här på ön. Andra året i rad som Hembygdsföreningen och SIf ordnar den. Tidigare kallades festen för Bolagsfesten och sågen stod för fiolerna.

Tjejerna hämtar fika


Vädret då? Underbart! Bara några få minusgrader och ljust o fint. Ska söka fram mina skidor i dagarna. :)

Så här kan man vara klädd när det är -20 grader.


Och så här var jag och Lilli klädda när det var -30 !


Over and out

Lite foton från nyår...

Lite bilder från nyårsafton...

Trångt i soffan? ;)


Min fina Lilli for till stan på fest.


Raketer :)



Dom var dom enda som fick vara i färg. Jag är ju en stor fan av svartvita bilder... ;)

Efter tolvslaget och de fina raketerna


På nyårsdagen var jag, Moffa och Lilli hos Anka på middag. Menyn bestod av älgkött, kantarellsås (som Moffa plockat o tillagade), fläskfilé, hasselbackspotatis och sallad. Mums!



Noah tyckte Moffas glasögon var roliga :)



Igår kom Peter och smågrabbarna hit och hälsade på. Vi fikade och wiiade. :)
Fyra Neosar


Robin och Peter spelar


Jag och Peter tog ett par matcher i tennis och ajaj vad min arm värker idag. Men det var det värt, för jag vann. :D

Robin fick ett spel, Bezzerwizzer, av far sin och det spelade vi sen på kvällen. Wiihhuuu, jag vann båda gångerna! Var så mallig och nöjd att jag nästan blev utslängd av resten av gänget. ;) Har ju alltid sagt att jag är ingen dålig förlorare men en jävligt glad vinnare. hihihi Tolka det hur ni vill.

Snart ska jag fara ut med Sussi på en kvällsprommis. Månne det snöar ännu? Var inte lite snö det kom tidigare...Härligt! Betyder att det är snart dags att köra skoter. På tal om skoter, jag har hittat skitsnygga skoterkläder. Enda problemet är att kläderna är hundra gånger snyggare än skotern. hihihi Måste kanske slänga på lite snajsiga rosa klistermärken på skoterhuven? ;)
En länk till kläderna http://www.fxr.se/index.php?id=49&L=2&tx_ttproducts_pi1[cat]=5&tx_ttproducts_pi1[product]=277&cHash=319ee28ea8

Be nice

RSS 2.0