Lördag

Huxflux så är det lördag igen.Veckorna går fort nuförtiden!
Idag har jag joxat ute på gården,fixat undan lite sommarmöbler osv. Lär ju inte behöva solstolarna mer i år. :)
Har varit och hjälpt till vid en flytt också. Skruvade ihop ett &%¤#% databord. Fyy vad det var klurigt,men fick ihop den iaf.

Tonåringarna är i stan,som vanligt. Ett himla rännande nuförtiden. Sonen kom hem i morse, kvart i sex,med taxi. *ehhh*
Gubben är på bastukväll nånstans i skogen.Ska hämta honom senare...äckligt att köra genom skogen i mörkret.

Gi dieten går rätt bra,har blivit av med 2.4 kg...sen om det är vatten,fläsk eller nåt annat,det skiter jag i. Bara vikten minskar så är jag glad.:)

Nu ska jag kolla hur det går för Jesse,han gör chokladbollar.Synd bara att jag inte får äta det. Just ja! Jag har ju 77% choklad till mig. *glad*

Ha det bra *vinkar*


Dag 3

Nu är det dag 3 på min GI diet. Gårdagen var allmänt bläää... Jag var matt och trött och flummig. Var nog i stort behov av socker! Nåja,överlevde och idag är det mycket bättre.
Hittade massor av goa recept (tack Lena) så nu ska här kockas. =)

Just nu har jag nån kyckling/kassler mojäng i ugnen. Ser god ut men vette tusan vad den smakar. Har liksom aldrig tänkt att man kan ha både kassler och kyckling i samma maträtt.

Ikväll ska jag åka till stan,buda sotningar och sen fara på Nattvandrarmöte.

Baj baj

GI

Har just gjort en matlåda till karln. En Gi-matlåda. =)
För imorgon ska vi testa äta enligt GI metoden. Vi ger det en vecka,sen får vi se. Verkar lite halvklurigt. Och det störta problemet för mig kommer absolut vara sockret.Fatta,inget socker i kaffet! *iiikk*  Få se om jag kan sluta tvärt eller om jag måste göra det lite pö om pö.

Vi har ju varit enormt hurtiga och motionerat ett tag och det har resulterat i att jag gått ner ett par kilo. *glad* Så om vi skiter i GI maten så vet jag ju att det funkar med gammal hederlig bantning också. ;) Och lite lessamt är det ju att just när vi kommit igång med våra promenader så ska man dra ner på dem.För man får inte motionera allt för mycket ,iaf inte de två första veckorna. Suck...jag som börjat gilla skogsprommisarna. Nåja,man får ju motionera lite iaf.

Upplyste Robin att vi imorgon äter GI lasagne och har krävde genast mera i månadspeng. " blir dyrt att äta på grillen" var hans motivering. *fniss*

Båda tonåringarna har jobbat på fisket idag.Bra! Härligt för dem att tjäna lite extra pengar.

Min utekväll igår var bra. Iof så såg jag ut som Lovis, ni vet Ronja Rövardotters mamma. *s* Men det var en rolig kväll. Dansade massor så jag har t.o.m träningsvärk av det! Drack lagom och mådde som en prinsessa på morgonen. Skööönt!

Nu ska jag ta och spöa nån stackare i Backgammon. *kaxig*
Hejdå

Lördag

Imorse ,efter vi ätit frukosten, for vi iväg på promenad.Väckte den pigga och frächa *en uns ironi* tonårssonen som tog hand om Ida under tiden. Hurtade som fan genom skogen och tom sprang lite grann. Trodde jag skulle dö i sista backen! *pust o flås*
Sen direkt in i en varm bastu. Ahh,vad skönt. =)

Ikväll blir det att fara ut på krogen.Det ni! Är ett år sen jag var ute sist.Betyder alltså att när jag druckigt två öl kommer jag att däcka. ;)

Nu är det bara det tråkiga kvar: att hitta kläder som åtminstonne inte framhäver fläskmagen. *suck* Nån som har att låna en svart sopsäck? ;)

Be nice och håll tummarna att jag inte drabbas av alltför eländig bakis.

Ännu ett par möten

är avklarade. Jag gillar iof att gå på barnens föräldramöten men det blir alltid så många under samma period. En igår,två idag.*puh*
Det skrattades mycket ikväll,även fast vi givetvis pratade om allvarliga saker också. Lärarna här är jättemysiga.
Missade Nattvandrar mötet ikväll för jag har  ännu inte lärt mig att klona mig.*attans* ;)

Är dödstrött igen. Har lagt mig ovanligt tidigt hela veckan...tror ni det är åldern som gör sitt? Neeej! ;)

Ikväll blev det bara en liten prommis pga mötet. Men bättre än inget alls iaf.
Gonatt sov gott

Fågel eller fisk? Nej,ekorre!

Fågel eller fisk? Nej,ekorre!


My as!

Träningsvärken härjar fritt i mina lår och mitt arsel! Sara,vi var på en prommis till Temmi.*pust o stånk* Fast vi körde bil en bit så eg gick vi inte så värst långt men faan så jobbigt det var! Never again..

Ikväll har jag varit på ett enormt långt föräldramöte. 2½ timme....  Imorgon ett annat f-möte,men det lär inte vara lika långdraget.Hoppas jag iaf.
Så,nu är denna tråkiga bloggen slut för idag. NattiNatti
Ps. Slänger in ett foto på ekorren som flyttat in i fågelholken. :)

Hurtigrutten ;)

Hurtigrutten ;)


Hurtkväll ;)

Pust o stön!  Ikväll var jag och gubben på en lång promenad. Gick ända till *springer till kartan och kollar vad det heter* äh,det står inte på min karta. Ska se om jag kan infoga nån bild från nätet. Iaf så gick vi långt som tusan. :)
Beach 2007-here I come. ;)

Tidigare idag kom C med sina flickor på te. Trevligt. Man är så van att alla dricker kaffe så jag hällde upp kaffe till henne. När hon skrattade och frågade om jag glömt att hon inte dricker det kokade jag the. Och vad jag gör jag sen när thet kokat klart,jo jag tar en themugg och häller kaffe (!) i den. *argh* Smått flummig. :)

Smågrabbarna hade haft en fight i skolan.Lullebert kom hem,sur och ledsen. Nå,det var bara att knalla iväg tillbaks till skolan med han. *vojne vojne*

Nu står det still i hjärnkontoret,har inget att skriva om.
Baj Baj


Imorgon

...kommer jag ha en jävulsk träningsvärk. Har motionerat flera gånger idag. :)
*stolt som fan*
Förutom att vara i skogen o ränna har jag jobbat,varit till stan med Ida,Lucas,Jesper och två kompisar till pojkarna. Lulle var och fick sin tand lagad. Efter det var det Frasses som gällde och sen järnet hem.Bråttom för pojkarna skulle på teater och Ida på barngympan. Efter det for jag och Hurt-Minna på en prommis.
Och nu,hör och häpna, ska jag gå och sova. Är trött som en liten gris. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Skogen

Har varit i skogen och lekt mullefröken i några dagar nu. =) Först med syrran och hennes hundar och idag med ungarna (de tre yngsta) Vi fikade och hade det mysigt. Eller ja den döda renen var ju inte såå rolig. *ryser*

I lördags var det värsta lugna gatan här hemma. Bara Ida som var hemma! Lugnt och tyst,på gränsen till tråkigt. ;) Nåja,kanske bäst att vänja sig vid det också ibland. De blir ju bara större, barnen alltså. Tur man själv bara är 25 + *asg*
Slänger in lite skogsfoton imorgon.
Baj baj

Bra eller anus? ;)

Bra för att få besök av "long time no see"-kusin.
Bra för att kunna styra sin arbetstid ganska fritt.
Anus för att jobba till tolv på natten,för att man fikar o skvallrar på dagarna.
Bra för att Idol är så roligt.
Anus för att halva familjen lider av gummitarzan syndrom
Bra för att det blev en spark i röva, nu ska här handlas ett hemma gym
Bra för mitt nya minne till mp3 spelaren

Så,nu är mitt Bra eller Anus inlägg slut.

Läkarbesök

Jag har äntligen fått en tid till Lillipilli och hennes skumiga leder.Tydligen till någon ny läkare.Skönt att det iaf inte var någon tid till Mumintrollet eller Stonefejs som han även kallas.Karln har ju inte en uns humor! Månne vad han skrivit i journalerna varje gång man försökt skämta till det lite?" Psykotisk fet kvinna..."  ;)

Kan nån tala om vad det är för äckel kryp jag slår ihjäl varje dag? Ljusgröna knapriga flerfotade päckel. *låter som Pumba va? Knapriga*

Nå niin,nu ska jag göra mig i ordning.Och försöka sminka över mitt halva (!) ögonbryn.....
Så dagens visdomsord blir: Fixa inte ögonbryna när du är tokstressad...man slinter så lätt.


RSS 2.0