Torsdag

Efter att jag och lillgumman jobbat på morgonen for vi på en promenad. Vi gick genom skogen upp till plan och därifrån på en kaffe till Carro. Halvvägs i skogen upptäckte vi att dockans (ja,klart Ida släpade med sig den även till skogen) filt hade ramlat ur liften. Vojne vojne...
Antar att det är nån fotbollsentusiast som också tappat nåt, sin socka?
(den här kunde vi inte låta bli att fotografera.)Länge sen jag varit på prommis i skogen. Insåg igen att jag är lyckligt lottad som bor så bra. Kände riktigt hur jag saknade vintern och skidåkningen. Det ni! :)Ser ni vad vi såg på hemvägen? :)


Dockans filt! :) Tror att det är snälla Tant I som plockat upp den.

Såg lite roliga träd, tänkte att ni också ville se dom. :)När vi kom hem värmde Lucas bastun och vi har badat både bastu och pool. Skönt!
Fotobevis


Även Kari tog sig ett dopp efter att han sprungit omkring med trimmern.


Anders,den galne, spelar en trudilutt med Idas leksakstrumpet. :)


Hoppas på bra väder imorgon också. Behöver få lite brunfärg på mina bleka ben. Plus att jag håller på att rensa ogräs lite här o där o det är mycket roligare när det är sooool. Har förresten ruskig träningsvärk av allt "stå-på-huk-och-riv-ogräs-" Bra!

På lördag åker vi till Överkalix på marknad. Passar på att lämna in min dator till datasnubben (minns inte vad han heter) Så jag är alltså fortfarande utan min Telia-mail. Är lite orolig att mailboxen är sprängd?! :)

Nu ska jag lägga Idodido. Hon går på tusen cylindrar = babblar mer än vanligt

Baj Baj

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jaaa nu kom det ... bildbevisen jag efterlyste. Tack.

2008-07-18 @ 00:12:41
Postat av: Åsa

Vilka fina bilder! Hörddu kan du ta bort den kommentaren av mig där jag ger dig min mailadress? Jag blev varnad att inte ha min mailadress ute på bloggsidorna (jag har ingen aning om varför men det kanske kan börjar dimpa in mer reklam i min mailbox och jag har nog med att rensa bort alla viagra- och andra penisförstorningshjälpmedelsreklamer).

2008-07-18 @ 01:21:27
URL: http://asalindgren.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vill åxå ha en pool! Herregud, jag har alltid sagt "fest i kapernaum" när det är kalas nånstans...Hette det så det där stället i Finland? Måste genast ändra på min blogg, hemska tider...tänk om det kommer "kunder" dit...

2008-07-18 @ 07:33:44
Postat av: anisa

Hoppas jag läste fel! Sakna vintern??!!! Den kommer, tro mig;) Vad mysigt de såg ut i poolen:D

2008-07-18 @ 08:04:28
URL: http://anisa.webblogg.se/
Postat av: grannen

Det såg riktigt skönt ut i poolen:) Våran ligger fortfarande och bara skräpar... lär nog inte hinna bli rengjord och fylld i sommar!

2008-07-18 @ 21:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0